Minions of Mirth Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Minions of Mirth Forum

Prvni CZ/SK forum o Minions of Mirth

PříjemPortálHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Vitam vsechny nove prichozi

Goto down 
4 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2
AutorZpráva
Mag1cWalker
Admin
Mag1cWalker

Poeet p?íspivku : 52
Registration date : 05. 12. 06

Vitam vsechny nove prichozi - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Vitam vsechny nove prichozi   Vitam vsechny nove prichozi - Stránka 2 Icon_minitimeWed Mar 14, 2007 6:55 pm

Takze je to v ulicy u fontany, hned posledni dum na prave strane(jediny dum kde jsou 2 obchodnici...

btw: jake mas jmeno ve hre?
Návrat nahoru Goto down
https://minionsofmirth.editboard.com
JamesSpeed

Poeet p?íspivku : 11
Registration date : 11. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: Vitam vsechny nove prichozi   Vitam vsechny nove prichozi - Stránka 2 Icon_minitimeThu Mar 15, 2007 1:27 am

Fletcher (výrobce šípů nebojak se to dá česky nazvat) v Trinstu se jmenuje Vina Keesane, prodává nějaké základní šípy a luky, vedle ní stojí další npc Terlain Silverwolf, a ten prodává ingredience potřebné pro výrobu šípu (lepších šípů než jsou šípy od Vina Keesane).

Pokud si ranger, tak máš archery skill už od začátku hry a můžeš pomocí toho používat luk, a pokud máš archery skill na dostatečně vysokém levelu tak můžeš vyrábět i šípy.

Všechny recepty (názvy věcí které můžeš vyrobit a ingredience a skilly a levely skillů, které k tomu potřebuješ) jsou napsané v encyklopedii... říká se tomu In-game-encyclopedia a najdeš ji nahoře (jedna z ikonek panelu Tome)... Tome se ten panel jmenuje jen tehdy pokud nejsi v žádné gildě, jinak se jmenuje podle jmena gildy ve které jsi...

Encyclopedie je dost důležitá věc, třebas pokud na začátku zabloudíš někde do pouště a uvidíš nějakou želvu nebotak, tak se můžeš podle názvu na ni podívat do encyklopedie a zjistit jestli tě ta želva sejme bez toho aniž by si to zkoušela.

Jestli ti něco není úplně jasného, tak napiš co a já se pokusím odpovědět jasněji. Smile
Návrat nahoru Goto down
fingusa

Poeet p?íspivku : 4
Registration date : 12. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: Vitam vsechny nove prichozi   Vitam vsechny nove prichozi - Stránka 2 Icon_minitimeThu Mar 15, 2007 9:54 am

Jeee diky uz mam sipy a sehnala jsem si i lepsi luk takze muzu zase do boje Very Happy .

Mag1cWalker : ten samej nick co mam tady Wink

JamesSpeed : thx za popis jsem to nasla podle jmena Cool .Jo a ta encyklopedie tu jsem zkousela ale nak se v tom neviznam [ jsem asi blba ale podle me je to neprehledny ]

P.S. co se hodi za druhe povolani k rangerovi ?
Návrat nahoru Goto down
JamesSpeed

Poeet p?íspivku : 11
Registration date : 11. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: Vitam vsechny nove prichozi   Vitam vsechny nove prichozi - Stránka 2 Icon_minitimeThu Mar 15, 2007 5:59 pm

Můj hlavní character je ranger/revealer/tempest, ale protože v demu můžeš získat maximálně 5 levelů do druhého povolání, tak je pro tebe revealer úplně bezvýznamná volba.

Je skoro úplně jedno jaké druhé povolání si vybereš, 5 sekundárních levelů moc 15-ti primárním levelům nepomůže. Jinak nejlepší komba pro rangera jsou asi tyto:

ranger/monk/bard
ranger/druid/bard
ranger/shaman/wizard
ranger/revealer/tempest
ranger/shaman/bard - tenhle je na levelu 100/100/100 asi nejsilnější, pro tohle combo ti stačí, když se k tobě do aliance přídá někdo kdo hraje clerica a můžeš zabíjet příšery, které jsou na mnohem vyšším levelu než ty (později - né hned na začátku hry)

...asi by se našlo ještě více kombinací, ale hrát za tyhle bude asi nejzábavnější... radši se podívej do manualů a vyber si povolání podle toho, co od svojí postavy očekáváš, třebas jestli chceš mít mazlíčka(pet) nebo jestli chceš kouzlit firebally nebo jestli chceš léčit...

Encyclopedie je ve hře stejná jako na netu:
http://mom.servegame.com/twiki/bin/view/MoMWorld/WebHome
...vlevo pod nadpisem World information najdeš všechno co je i v encyclopedii ve hře...

jinak já se pokusím hrát více na East Free serveru než na ostatních serverech Smile
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Vitam vsechny nove prichozi   Vitam vsechny nove prichozi - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Vitam vsechny nove prichozi
Strana 2 z 2Jdi na stránku : Previous  1, 2

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Minions of Mirth Forum :: Diskuze o Minions of Mirth-
Přejdi na: